Nabeschouwing Stoke City - Watford (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Stoke City het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Watford (1-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Watford is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Stoke City - Watford
Goals
1
0
LIVE Stoke City - Watford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Watford
Opstellingen Stoke City - Watford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stoke City - Watford

Stoke City en Watford treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Watford in de Championship vond plaats op 8 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 6 keer wist de ploeg van Stoke City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stoke City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stoke City 0
Winst Watford 6
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 14e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Stoke City - Watford Opstelling Stoke City Opstelling Watford Live Stoke City - Watford Live Stoke City - Watford kijken Stoke City - Watford kijken Live Stoke City - Watford stream Stoke City - Watford Fox Sports Nabeschouwing Stoke City - Watford Uitslag Stoke City - Watford Statistieken Stoke City - Watford Championship 2023/2024 Stoke City - Watford wedden Stoke City - Watford gokken Stoke City - Watford Unibet