Nabeschouwing Sunderland - Derby County (1-1) || Championship 2017/2018

Vrijdag 4 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sunderland het vrijdag 4 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Derby County (1-1)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Sunderland en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Johnson, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Grabban in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Sunderland weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sunderland - Derby County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Derby County Doelpunt B. Johnson Derby County 0-1
42' Penalty Sunderland Penalty L. Grabban Sunderland 1-1
66' Wissel Derby County Wissel M. Vydra voor A. Weimann Derby County
78' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor C. Martin Derby County
89' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Vaughan Sunderland
90' Wissel Derby County Wissel C. Bryson voor J. Russell Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Derby County
Opstellingen Sunderland - Derby County

Voorbeschouwing Sunderland - Derby County

Sunderland en Derby County treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Derby County in de Championship vond plaats op 24 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Derby County slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.