Nabeschouwing Sunderland - Ipswich Town (1-2) || Championship 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 18:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zondag 6 augustus 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Ipswich Town (1-2)

Het Championship duel tussen Sunderland en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sunderland - Ipswich Town
Goals
1
2
LIVE Sunderland - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Ipswich Town
Opstellingen Sunderland - Ipswich Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sunderland - Ipswich Town

Sunderland en Ipswich Town treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sunderland te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sunderland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sunderland 1
Winst Ipswich Town 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sunderland - Ipswich Town Opstelling Sunderland Opstelling Ipswich Town Live Sunderland - Ipswich Town Live Sunderland - Ipswich Town kijken Sunderland - Ipswich Town kijken Live Sunderland - Ipswich Town stream Sunderland - Ipswich Town Fox Sports Nabeschouwing Sunderland - Ipswich Town Uitslag Sunderland - Ipswich Town Statistieken Sunderland - Ipswich Town Championship 2023/2024 Sunderland - Ipswich Town wedden Sunderland - Ipswich Town gokken Sunderland - Ipswich Town Unibet