Nabeschouwing Sunderland - Leicester City (0-1) || Championship 2023/2024

Dinsdag 5 maart 2024 - 20:45 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het dinsdag 5 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Leicester City (0-1)

Het Championship duel tussen Sunderland en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Jamie Vardy, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leicester City.

Wedstrijdstatistieken Sunderland - Leicester City
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
101
81
Gevaarlijke aanvallen
57
28
Passes
430
466
Overtredingen
11
19
Buitenspel
3
1
Corners
6
5
Wissels
4
3
LIVE Sunderland - Leicester City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Leicester City Doelpunt Jamie Vardy Leicester City 0-1
55' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Luke ONien Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel Romaine Mundle voor Luís Semedo Sunderland
60' Wissel Sunderland Wissel Adil Aouchiche voor Pierre Ekwah Sunderland
68' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Mads Hermansen Leicester City
71' Wissel Leicester City Wissel Wilfred Ndidi voor Yunus Akgün Leicester City
78' Wissel Leicester City Wissel Kelechi Iheanacho voor Jamie Vardy Leicester City
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City
82' Wissel Sunderland Wissel Nazariy Rusyn voor Jobe Bellingham Sunderland
82' Wissel Sunderland Wissel Callum Styles voor Chris Rigg Sunderland
86' Wissel Leicester City Wissel James Justin voor Abdul Fatawu Issahaku Leicester City
90' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Wilfred Ndidi Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Leicester City
Opstellingen Sunderland - Leicester City
De opstellingen van Sunderland en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Mike Dodds
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
30 Nathan Bishop K
6 Timothee Pembele V
17 Abdoullah Ba M
48 Caden Kelly M
28 Callum Styles M
22 Adil Aouchiche M
14 Romaine Mundle M
15 Nazariy Rusyn A
11 Mason Burstow A
Formatie 4-2-3-1
Coach Enzo Maresca
Voorbeschouwing Sunderland - Leicester City

Sunderland en Leicester City treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Leicester City in de Championship vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sunderland als Leicester City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sunderland 1
Winst Leicester City 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 10e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sunderland - Leicester City Opstelling Sunderland Opstelling Leicester City Live Sunderland - Leicester City Live Sunderland - Leicester City kijken Sunderland - Leicester City kijken Live Sunderland - Leicester City stream Sunderland - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Sunderland - Leicester City Uitslag Sunderland - Leicester City Statistieken Sunderland - Leicester City Championship 2023/2024 Sunderland - Leicester City wedden Sunderland - Leicester City gokken Sunderland - Leicester City Unibet