Nabeschouwing Sunderland - Millwall (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Millwall (0-1)

Het Championship duel tussen Sunderland en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Duncan Watmore, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Millwall uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sunderland - Millwall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Jack Clarke  Sunderland
43' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Michael Obafemi Millwall
46' Wissel Sunderland Wissel Trai Hume voor B. Dack Sunderland
62' Wissel Sunderland Wissel Abdoullah Ba voor T. Pembélé Sunderland
63' Wissel Sunderland Wissel A. Aouchiche voor C. Rigg Sunderland
67' Wissel Millwall Wissel Tom Bradshaw voor Michael Obafemi Millwall
67' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor George Honeyman Millwall
71' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore met assist van Ryan Longman Millwall 0-1
81' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor Callum Styles Sunderland
81' Wissel Sunderland Wissel R. Mundle voor A. Alese Sunderland
87' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Zian Flemming Millwall
87' Wissel Millwall Wissel B. Norton-Cuffy voor Ryan Longman Millwall
87' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Daniel Ballard Sunderland
88' Wissel Millwall Wissel Shaun Hutchinson voor Casper De Norre Millwall
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Jobe Bellingham Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Millwall
Opstellingen Sunderland - Millwall
De opstellingen van Sunderland en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sunderland - Millwall

Sunderland en Millwall treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Millwall in de Championship vond plaats op 2 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst Millwall 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 13e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 16e plaats.