Nabeschouwing Sunderland - Plymouth Argyle (3-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Plymouth Argyle (3-1)

Het Championship duel tussen Sunderland en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Ryan Hardie, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Sunderland kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pierre Ekwah, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Jack Clarke zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Sunderland vergroot nadat Jobe Bellingham de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sunderland.

LIVE Sunderland - Plymouth Argyle 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Abdoullah Ba Sunderland
24' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
33' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Ashley Phillips Plymouth Argyle
39' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ryan Hardie met assist van Morgan Whittaker Plymouth Argyle 0-1
44' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Bali Mumba Plymouth Argyle
52' Doelpunt Sunderland Doelpunt Pierre Ekwah met assist van Patrick Roberts Sunderland 1-1
59' Doelpunt Sunderland Doelpunt Jack Clarke Sunderland 2-1
65' Wissel Sunderland Wissel Jobe Bellingham voor Abdoullah Ba Sunderland
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Randell voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
65' Wissel Sunderland Wissel Chris Rigg voor Pierre Ekwah Sunderland
67' Doelpunt Sunderland Doelpunt Jobe Bellingham met assist van Dan Neil Sunderland 3-1
69' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
69' Wissel Sunderland Wissel Romaine Mundle voor Patrick Roberts Sunderland
72' Wissel Plymouth Argyle Wissel Matthew Sorinola voor Bali Mumba Plymouth Argyle
72' Wissel Plymouth Argyle Wissel Lino Sousa voor Mickel Miller Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Julio Pleguezuelo voor Ashley Phillips Plymouth Argyle
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Alfie Devine Plymouth Argyle
87' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
88' Wissel Sunderland Wissel Adil Aouchiche voor Nazariy Rusyn Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Plymouth Argyle
Opstellingen Sunderland - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sunderland en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.