Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (1-3) || Championship 2017/2018

Maandag 2 april 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sunderland het maandag 2 april 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (1-3)

Het Championship duel tussen Sunderland en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door L. Joao, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sunderland kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Honeyman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette T. Lees zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat A. Nuhiu de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sheffield Wednesday.

LIVE Sunderland - Sheffield Wednesday 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Thorniley voor M. Fox Sheffield Wednesday
40' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
50' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
59' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Joao met assist van A. Nuhiu Sheffield Wednesday 0-1
61' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Honeyman met assist van L. Gooch Sunderland 1-1
64' Wissel Sunderland Wissel A. Matthews voor B. Oviedo Sunderland
68' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt T. Lees met assist van J. Pelupessy Sheffield Wednesday 1-2
76' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu Sheffield Wednesday 1-3
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Jones voor B. Bannan Sheffield Wednesday
83' Wissel Sunderland Wissel J. Asoro voor L. Gooch Sunderland
83' Wissel Sunderland Wissel O. Ejaria voor G. Honeyman Sunderland
91' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor L. Joao Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Sheffield Wednesday
Opstellingen Sunderland - Sheffield Wednesday

Voorbeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday

Sunderland en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 16 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sheffield Wednesday slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sunderland 2
Winst Sheffield Wednesday 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 23e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 17e plaats.