Nabeschouwing Sunderland - Stoke City (3-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Sunderland en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Mason Burstow, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Abdoullah Ba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee Pierre Ekwah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 74 minuten was het Jenson Seelt die de bal in eigen doel werkte, waardoor Stoke City op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sunderland.

LIVE Sunderland - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Ben Wilmot Stoke City
32' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Luke Cundle Stoke City
39' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Jordan Thompson Stoke City
43' Doelpunt Sunderland Doelpunt Mason Burstow met assist van Abdoullah Ba Sunderland 1-0
49' Doelpunt Sunderland Doelpunt Abdoullah Ba met assist van Jack Clarke Sunderland 2-0
60' Wissel Stoke City Wissel Nathan Lowe voor Sead Hakšabanović Stoke City
60' Wissel Stoke City Wissel André Vidigal voor Luke Cundle Stoke City
61' Wissel Stoke City Wissel Ryan Mmaee voor Tyrese Campbell Stoke City
70' Doelpunt Sunderland Doelpunt Pierre Ekwah met assist van Abdoullah Ba Sunderland 3-0
71' Wissel Stoke City Wissel Lewis Baker voor Mehdi Léris Stoke City
74' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt Jenson Seelt Stoke City 3-1
78' Wissel Sunderland Wissel Nazariy Rusyn voor Mason Burstow Sunderland
83' Wissel Sunderland Wissel Chris Rigg voor Jobe Bellingham Sunderland
85' Wissel Stoke City Wissel Daniel Johnson voor Lynden Gooch Stoke City
90' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Daniel Ballard Sunderland
92' Wissel Sunderland Wissel Timothée Pembélé voor Abdoullah Ba Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Stoke City
Opstellingen Sunderland - Stoke City
De opstellingen van Sunderland en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.