Nabeschouwing Sunderland - Swansea City (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Swansea City (1-2)

Het Championship duel tussen Sunderland en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Ronald, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Swansea City vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ronald op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Sunderland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Luke ONien. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sunderland kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Swansea City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Swansea City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Swansea City Doelpunt Ronald Swansea City 0-1
28' Doelpunt Swansea City Doelpunt Ronald met assist van Joe Allen Swansea City 0-2
50' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Jamie Paterson Swansea City
49' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Trai Hume Sunderland
50' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Ben Cabango Swansea City
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Mike Dodds Sunderland
60' Wissel Sunderland Wissel Romaine Mundle voor Callum Styles Sunderland
63' Wissel Swansea City Wissel Jay Fulton voor Joe Allen Swansea City
63' Wissel Swansea City Wissel Jerry Yates voor Jamie Paterson Swansea City
72' Wissel Sunderland Wissel Chris Rigg voor Abdoullah Ba Sunderland
72' Wissel Sunderland Wissel Luís Semedo voor Nazariy Rusyn Sunderland
77' Doelpunt Sunderland Doelpunt Luke ONien met assist van Pierre Ekwah Sunderland 1-2
79' Wissel Swansea City Wissel Charlie Patino voor Liam Cullen Swansea City
85' Wissel Sunderland Wissel Adil Aouchiche voor Leo Fuhr Hjelde Sunderland
89' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Ronald Swansea City
89' Wissel Swansea City Wissel Harry Darling voor Kyle Naughton Swansea City
92' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Harry Darling Swansea City
94' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Josh Tymon Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Swansea City
Opstellingen Sunderland - Swansea City
De opstellingen van Sunderland en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.