Nabeschouwing Swansea City - Blackburn Rovers (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Swansea City het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Blackburn Rovers (2-1)

Het Championship duel tussen Swansea City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Joe Allen, waarmee Swansea City met 1-0 de leiding nam. Swansea City vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jamie Paterson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Blackburn Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Sammie Szmodics. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Blackburn Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rebecca Welch, waardoor Swansea City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swansea City - Blackburn Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Swansea City Doelpunt Joe Allen Swansea City 1-0
15' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Kyle McFadzean Blackburn Rovers
19' Doelpunt Swansea City Doelpunt Jamie Paterson met assist van Matt Grimes Swansea City 2-0
34' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yasin Ayari voor Andrew Moran Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Kyle McFadzean Blackburn Rovers
66' Wissel Swansea City Wissel Ben Chrisene voor Harry Pickering Swansea City
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Jay Fulton voor Joe Allen Blackburn Rovers
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Dilan Markanday voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
66' Wissel Swansea City Wissel Jerry Yates voor Przemysław Płacheta Swansea City
67' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van John Buckley Blackburn Rovers 2-1
71' Wissel Swansea City Wissel Jamal Lowe voor Jamie Paterson Swansea City
72' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Josh Tymon Swansea City
82' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Ronald Swansea City
82' Wissel Swansea City Wissel Charlie Patino voor Liam Cullen Swansea City
95' Wissel Blackburn Rovers Wissel Zak Gilsenan voor John Buckley Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Blackburn Rovers
Opstellingen Swansea City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Swansea City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.