Nabeschouwing Watford - Ipswich Town (1-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Ipswich Town (1-2)

Het Championship duel tussen Watford en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Yaser Asprilla, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van George Hirst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Sam Morsy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Ipswich Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Watford Doelpunt Yaser Asprilla Watford 1-0
24' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt George Hirst Ipswich Town 1-1
39' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Conor Chaplin Ipswich Town
45' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor George Hirst Ipswich Town
46' Gele kaart Watford Gele kaart voor Edo Kayembe Watford
46' Wissel Ipswich Town Wissel Harry Clarke voor Brandon Williams Ipswich Town
53' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Massimo Luongo Ipswich Town
67' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
67' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Yaser Asprilla Watford
68' Wissel Ipswich Town Wissel Nathan Broadhead voor Marcus Harness Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel Wes Burns voor Conor Chaplin Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel Freddie Ladapo voor George Hirst Ipswich Town
80' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Sam Morsy Ipswich Town 1-2
82' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Ken Sema Watford
82' Wissel Watford Wissel Rhys Healey voor Edo Kayembe Watford
84' Gele kaart Watford Gele kaart voor Vakoun Issouf Bayo Watford
89' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Ipswich Town
Opstellingen Watford - Ipswich Town
De opstellingen van Watford en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.