Nabeschouwing Watford - Plymouth Argyle (0-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Watford het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Plymouth Argyle (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Watford - Plymouth Argyle
LIVE Watford - Plymouth Argyle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Plymouth Argyle
Opstellingen Watford - Plymouth Argyle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Watford - Plymouth Argyle

Watford en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Plymouth Argyle in de Championship vond plaats op 10 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 3 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Watford. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 2
Winst Plymouth Argyle 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 1e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Watford - Plymouth Argyle Opstelling Watford Opstelling Plymouth Argyle Live Watford - Plymouth Argyle Live Watford - Plymouth Argyle kijken Watford - Plymouth Argyle kijken Live Watford - Plymouth Argyle stream Watford - Plymouth Argyle Fox Sports Nabeschouwing Watford - Plymouth Argyle Uitslag Watford - Plymouth Argyle Statistieken Watford - Plymouth Argyle Championship 2023/2024 Watford - Plymouth Argyle wedden Watford - Plymouth Argyle gokken Watford - Plymouth Argyle Unibet