Nabeschouwing Watford - Swansea City (1-1) || Championship 2023/2024

Woensdag 6 maart 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het woensdag 6 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Swansea City (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Ryan Andrews zette Swansea City op een 0-1 voorsprong in de 18e minuut van de wedstrijd. Watford kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ryan Porteous, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Watford - Swansea City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Swansea City Eigen doelpunt Ryan Andrews Swansea City 0-1
32' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Josh Tymon Swansea City
36' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Nathan Wood Swansea City
42' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Ken Sema Watford
46' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
48' Gele kaart Watford Gele kaart voor Jake Livermore Watford
46' Wissel Watford Wissel Ismaël Koné voor Jake Livermore Watford
57' Doelpunt Watford Doelpunt Ryan Porteous met assist van Wesley Hoedt Watford 1-1
60' Wissel Swansea City Wissel Jamal Lowe voor Jerry Yates Swansea City
60' Wissel Swansea City Wissel Liam Cullen voor Jamie Paterson Swansea City
67' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Andrews Watford
69' Wissel Swansea City Wissel Kyle Naughton voor Harry Darling Swansea City
70' Wissel Swansea City Wissel Joe Allen voor Jay Fulton Swansea City
74' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Issouf Bayo Watford
81' Wissel Swansea City Wissel Charlie Patino voor Ronald Swansea City
83' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Swansea City
Opstellingen Watford - Swansea City
De opstellingen van Watford en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.