Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Cardiff City (1-2) || Championship 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 19 augustus 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Cardiff City (1-2)

Het Championship duel tussen Wolverhampton Wanderers en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Ralls, waarmee Cardiff City met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Bonatini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette N. Mendez-Laing zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Duncan, waardoor Cardiff City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Cardiff City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hoilett Cardiff City
28' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
38' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
46' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Damour Cardiff City
54' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Ralls Cardiff City 0-1
57' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Peltier Cardiff City
58' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel I. Cavaleiro voor B. Enobakhare Wolverhampton Wanderers
61' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor B. Douglas Wolverhampton Wanderers
67' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Bonatini Wolverhampton Wanderers 1-1
77' Doelpunt Cardiff City Doelpunt N. Mendez-Laing Cardiff City 1-2
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Dicko voor B. Douglas Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel C. Ronan voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Cardiff City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Cardiff City

Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Cardiff City

Wolverhampton Wanderers en Cardiff City treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Cardiff City in de Championship vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wolverhampton Wanderers als Cardiff City wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 7
Winst Cardiff City 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 2e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 1e plaats.