Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Preston North End (3-2) || Championship 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 21 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Preston North End (3-2)

Het Championship duel tussen Wolverhampton Wanderers en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door I. Cavaleiro, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 59e minuut voor dat Wolverhampton Wanderers via L. Bonatini op 2-0 kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee L. Bonatini zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed J. Hugill iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Preston North End werd verkleind tot 3-1. In de 76e werkte C. Coady de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. Na 91 minuten kon A. Browne van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Preston North End het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stephen Martin bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Preston North End 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt I. Cavaleiro met assist van B. Douglas Wolverhampton Wanderers 1-0
48' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
59' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty L. Bonatini Wolverhampton Wanderers 2-0
61' Wissel Preston North End Wissel S. Mavididi voor J. Harrop Preston North End
63' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Bonatini Wolverhampton Wanderers 3-0
65' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Hugill met assist van A. Browne Preston North End 3-1
72' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Huntington Preston North End
73' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor B. Douglas Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel H. Costa voor L. Bonatini Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel B. Enobakhare voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
76' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt C. Coady Preston North End 3-2
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. NDiaye voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
85' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Roderick Wolverhampton Wanderers
90' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Hugill Preston North End
91' Tweede gele kaart Preston North End Tweede gele kaart voor A. Browne Preston North End
93' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
93' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Preston North End
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Preston North End

Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Preston North End

Wolverhampton Wanderers en Preston North End treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stephen Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Preston North End in de Championship vond plaats op 7 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 5 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 4
Winst Preston North End 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 1e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 5e plaats.