Nabeschouwing Lech Poznań - Midtjylland (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 7 juli 2021 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Lech Poznań het woensdag 7 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Midtjylland (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Lech Poznań en Midtjylland is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lech Poznań.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. M. Ishak maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lech Poznań vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Midtjylland kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Hoegh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette K. Muhar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lech Poznań de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Lech Poznań vergroot nadat F. Marchwinski de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Midtjylland dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Nicolaisen de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 89 minuten werd N. Madsen van Midtjylland met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Lech Poznań.

LIVE Lech Poznań - Midtjylland 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Penalty Lech Poznań Penalty M. Ishak Lech Poznań 1-0
61' Doelpunt Midtjylland Doelpunt D. Hoegh Midtjylland 1-1
62' Wissel Lech Poznań Wissel A. Johannsson voor J. Amaral Lech Poznań
62' Wissel Lech Poznań Wissel A. Czerwinski voor J. Pereira Lech Poznań
62' Wissel Lech Poznań Wissel A. Sobiech voor M. Ishak Lech Poznań
62' Wissel Midtjylland Wissel D. Cools voor H. Dalsgaard Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel R. Nicolaisen voor E. Sviatchenko Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel J. Andersson voor D. Hoegh Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel M. Anderson voor R. Onyedika Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel A. Simsir voor G. Isaksen Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel M. Hansen voor A. Dreyer Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel O. Fraulo voor P. Sisto Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel V. Lind voor Junior Brumado Midtjylland
70' Wissel Lech Poznań Wissel M. Skrzypczak voor B. Salamon Lech Poznań
70' Wissel Lech Poznań Wissel F. Borowski voor J. Kaminski Lech Poznań
70' Wissel Lech Poznań Wissel A. Kozubal voor P. Tiba Lech Poznań
70' Wissel Lech Poznań Wissel F. Marchwinski voor M. Skoras Lech Poznań
70' Wissel Lech Poznań Wissel K. Muhar voor J. Karlstrom Lech Poznań
74' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt K. Muhar Lech Poznań 2-1
77' Wissel Lech Poznań Wissel F. Wilak voor D. Ramirez Lech Poznań
81' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt F. Marchwinski Lech Poznań 3-1
88' Doelpunt Midtjylland Doelpunt R. Nicolaisen Midtjylland 3-2
89' Wissel Lech Poznań Wissel K. Palacz voor A. Milic Lech Poznań
89' Rode kaart Midtjylland Rode kaart voor N. Madsen Midtjylland