Nabeschouwing Leeds United - Real Betis (2-3) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 31 juli 2021 - 13:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Leeds United het zaterdag 31 juli 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Loughborough University Football Stadium in Loughborough.

Via de Leeds United - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Real Betis (2-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Leeds United en Real Betis is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door P. Bamford, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Real Betis kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ruibal Garcia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette B. Iglesias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Real Betis vergroot nadat Y. Sabaly de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Leeds United dat in de 57e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Klich de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Leeds United - Real Betis 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford Leeds United 1-0
10' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Ruibal Garcia Real Betis 1-1
22' Doelpunt Real Betis Doelpunt B. Iglesias Real Betis 1-2
24' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor D. Llorente Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor P. Bamford Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel M. Klich voor J. Firpo Leeds United
55' Doelpunt Real Betis Doelpunt Y. Sabaly Real Betis 1-3
57' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Klich Leeds United 2-3
61' Wissel Real Betis Wissel V. Camarasa voor A. Guardado Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel W. Carvalho voor A. Moreno Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel J. Calderon voor B. Iglesias Real Betis
66' Wissel Leeds United Wissel H. Costa voor J. Harrison Leeds United
76' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor Rodri Real Betis
88' Wissel Leeds United Wissel S. Greenwood voor P. Struijk Leeds United
90' Wissel Real Betis Wissel K. Hermoso voor V. Camarasa Real Betis