Nabeschouwing Porto - Olympique Lyon (5-3) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 31 juli 2021 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Porto het zaterdag 31 juli 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Olympique Lyon (5-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Porto en Olympique Lyon is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Porto.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. Sergio Oliveira maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Porto vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Porto vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Vieira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Olympique Lyonnais de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Marcelo.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Ekambi de 2-2 maakte voor Olympique Lyonnais. Porto leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 79 minuten op voorsprong na een goal van Pepe: 3-2. In de 81e minuut was het I. Slimani die Olympique Lyonnais weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Porto om te scoren. In de 83e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van Martinez Toni die daarmee de 4-3 maakte. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Porto. Het was M. Taremi die in de 84e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Porto.

LIVE Porto - Olympique Lyon 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Porto Penalty Sergio Oliveira Porto 1-0
30' Doelpunt Porto Doelpunt F. Vieira met assist van L. Diaz Porto 2-0
34' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Keita Olympique Lyonnais
40' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Marcelo met assist van M. Cornet Olympique Lyonnais 2-1
45' Gele kaart Porto Gele kaart voor Z. Sanusi Porto
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Dubois voor M. Gusto Olympique Lyonnais
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Jean Lucas voor H. Keita Olympique Lyonnais
46' Wissel Porto Wissel W. Manafa voor Z. Sanusi Porto
46' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor Sergio Oliveira Porto
54' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt K. Ekambi met assist van M. Cornet Olympique Lyonnais 2-2
57' Wissel Porto Wissel Pepe voor F. Vieira Porto
57' Wissel Porto Wissel M. Taremi voor F. Conceicao Porto
57' Wissel Porto Wissel Martinez Toni voor C. Mbemba Porto
57' Wissel Porto Wissel Otavio voor Evanilson Porto
57' Wissel Porto Wissel A. Marchesin voor D. Costa Porto
63' Wissel Olympique Lyonnais Wissel T. Kadewere voor M. R. Cherki Olympique Lyonnais
67' Wissel Porto Wissel D. Leite voor I. Marcano Porto
67' Wissel Porto Wissel Joao Mario voor Nanu Porto
67' Wissel Porto Wissel B. Costa voor M. Grujic Porto
67' Wissel Porto Wissel Pepe voor L. Diaz Porto
73' Wissel Olympique Lyonnais Wissel S. Diomande voor Marcelo Olympique Lyonnais
73' Wissel Olympique Lyonnais Wissel I. Slimani voor M. Dembele Olympique Lyonnais
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Barcola voor K. Ekambi Olympique Lyonnais
79' Doelpunt Porto Doelpunt Pepe Porto 3-2
81' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt I. Slimani met assist van M. Cornet Olympique Lyonnais 3-3
83' Doelpunt Porto Doelpunt Martinez Toni Porto 4-3
84' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi Porto 5-3
89' Gele kaart Porto Gele kaart voor Martinez Toni Porto