Nabeschouwing PSV - RWDM (6-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 3 juli 2021 - 15:00 uur

PSV - RWDM

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt PSV het zaterdag 3 juli 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - RWDM (6-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen PSV en RWDM is geëindigd in een 6-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RWDM kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Lavie. PSV kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Vertessen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 10e minuut zette E. Zahavi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 11 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Claes de 2-2 maakte voor RWDM. In de 30e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van PSV speler N. Madueke. In de 53e minuut was het J. Antonisse van PSV wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van PSV viel in de 58e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van E. Zahavi. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door PSV. Het was N. Madueke die in de 81e minuut de stand op 6-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - RWDM
6
2
LIVE PSV - RWDM 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt RWDM Doelpunt C. Lavie met assist van B. Van den Bogaert RWDM 0-1
6' Doelpunt PSV Doelpunt Y. Vertessen met assist van N. Madueke PSV 1-1
10' Doelpunt PSV Doelpunt E. Zahavi met assist van P. Max PSV 2-1
11' Doelpunt RWDM Doelpunt G. Claes met assist van C. Lavie RWDM 2-2
30' Penalty PSV Penalty N. Madueke PSV 3-2
31' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Mwene PSV
46' Wissel PSV Wissel N. Viergever voor O. Boscagli PSV
46' Wissel RWDM Wissel T. Gécé voor L. Nangis RWDM
46' Wissel RWDM Wissel T. Mpati voor J. Libert RWDM
46' Wissel RWDM Wissel J. Dequevy voor K. Mata RWDM
46' Wissel PSV Wissel A. Obispo voor André Ramalho PSV
46' Wissel PSV Wissel F. Oppegård voor P. Max PSV
46' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor Y. Vertessen PSV
46' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor D. Pröpper PSV
46' Wissel PSV Wissel S. Sambo voor P. Mwene PSV
46' Wissel PSV Wissel J. Antonisse voor Bruma PSV
46' Wissel PSV Wissel V. Müller voor J. Drommel PSV
46' Wissel RWDM Wissel M. Degryse voor C. Lavie RWDM
53' Doelpunt PSV Doelpunt J. Antonisse met assist van N. Madueke PSV 4-2
58' Doelpunt PSV Doelpunt E. Zahavi met assist van P. Rosario PSV 5-2
64' Wissel PSV Wissel D. Rigo voor P. Rosario PSV
81' Doelpunt PSV Doelpunt N. Madueke PSV 6-2