Nabeschouwing Real Sociedad - Monaco (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 28 juli 2021 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Real Sociedad het woensdag 28 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Monaco (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Real Sociedad en Monaco is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Sociedad kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Januzaj. Monaco kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Golovin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Willian Jose zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Real Sociedad dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Monaco
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
56
69
Gevaarlijke aanvallen
24
28
Corners
7
2
LIVE Real Sociedad - Monaco 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Januzaj Real Sociedad 1-0
42' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Golovin Monaco 1-1
46' Wissel Monaco Wissel C. Fabregas voor A. Golovin Monaco
46' Wissel Monaco Wissel A. Musaba voor W. Ben Yedder Monaco
46' Wissel Monaco Wissel K. Diatta voor K. Volland Monaco
46' Wissel Monaco Wissel Y. Fofana voor A. Tchouameni Monaco
46' Wissel Real Sociedad Wissel R. Lopez voor B. Turrientes Real Sociedad
46' Wissel Real Sociedad Wissel G. Ayesa voor A. Remiro Real Sociedad
70' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose Real Sociedad 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Monaco
Opstellingen Real Sociedad - Monaco

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Sociedad - Monaco

Real Sociedad en Monaco treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Monaco elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Real Sociedad - Monaco Opstelling Real Sociedad Opstelling Monaco Live Real Sociedad - Monaco Live Real Sociedad - Monaco kijken Real Sociedad - Monaco kijken Live Real Sociedad - Monaco stream Real Sociedad - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Monaco Uitslag Real Sociedad - Monaco Statistieken Real Sociedad - Monaco Vriendschappelijk club 2021 Real Sociedad - Monaco wedden Real Sociedad - Monaco gokken Real Sociedad - Monaco Unibet