Nabeschouwing Sparta Praha - Dinamo Moskva (2-2) || Vriendschappelijk club 2021

Maandag 12 juli 2021 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Sparta Praha het maandag 12 juli 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Sparta Praha - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Dinamo Moskva (2-2)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Sparta Praha en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Tyukavin. Sparta Praha kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hlozek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette K. Tyukavin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Dinamo Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 73e minuut, die werd genomen door D. Lesovoy. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. In de 85e werkte R. Evgenyev de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sparta Praha - Dinamo Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin Dinamo Moskva 0-1
13' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt A. Hlozek Sparta Praha 1-1
24' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Stetina Sparta Praha
32' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Kutitsky Dinamo Moskva
35' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin Dinamo Moskva 1-2
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Laxalt voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel Z. Pliev voor I. Ordets Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Sazonov voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor F. Balbuena Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Zakharian voor V. Galkin Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Lesovoy voor Sly Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor V. Grulev Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel N. Moro voor D. Fomin Dinamo Moskva
56' Wissel Sparta Praha Wissel F. Panak voor L. Stetina Sparta Praha
56' Wissel Sparta Praha Wissel A. Karabec voor B. Dockal Sparta Praha
56' Wissel Sparta Praha Wissel L. Krejci voor D. Karlsson Sparta Praha
57' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. I. Krejci Sparta Praha
71' Wissel Sparta Praha Wissel M. Pulkrab voor A. Hlozek Sparta Praha
71' Wissel Sparta Praha Wissel M. Vitik voor L. I. Krejci Sparta Praha
71' Wissel Sparta Praha Wissel A. Vindheim voor J. Pesek Sparta Praha
71' Wissel Sparta Praha Wissel M. Polidar voor C. Hojer Sparta Praha
72' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Polidar Sparta Praha
73' Penalty gemist Dinamo Moskva Penalty gemist D. Lesovoy Dinamo Moskva
77' Wissel Sparta Praha Wissel F. Soucek voor D. Pavelka Sparta Praha
77' Wissel Sparta Praha Wissel M. Minchev voor T. Wiesner Sparta Praha
78' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Varela voor A. Kutitsky Dinamo Moskva
85' Eigen doelpunt Sparta Praha Eigen doelpunt R. Evgenyev Sparta Praha 2-2
88' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva