Nabeschouwing UCAM Murcia - Mirandés (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt UCAM Murcia het zaterdag 11 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de La Condomina in Murcia.

Via de UCAM Murcia - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UCAM Murcia - Mirandés (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen UCAM Murcia en Mirandés is onder leiding van scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mirandés. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mirandés dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Moreno, waarmee UCAM Murcia met 1-0 de leiding nam. Mirandés kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gonzalez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette I. Vicente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mirandés de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Diaz de 2-2 maakte voor UCAM Murcia. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mirandés dat in de 114e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Rey de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera af en was het Mirandés die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE UCAM Murcia - Mirandés 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UCAM Murcia - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor G. Kijera Mirandés
25' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor H. Alvarez UCAM Murcia
29' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor A. Mohedano Mirandés
36' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt J. Moreno UCAM Murcia 1-0
46' Wissel Mirandés Wissel M. Merquelanz voor A. Mohedano Mirandés
58' Doelpunt Mirandés Doelpunt A. Gonzalez Mirandés 1-1
62' Doelpunt Mirandés Doelpunt I. Vicente Mirandés 1-2
65' Wissel UCAM Murcia Wissel A. Camacho voor J. Moreno UCAM Murcia
65' Wissel UCAM Murcia Wissel J. Higon voor A. Chavero UCAM Murcia
65' Wissel Mirandés Wissel C. J. Martinez voor G. Kijera Mirandés
73' Wissel UCAM Murcia Wissel A. Barbosa voor M. Justo UCAM Murcia
80' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt V. Diaz UCAM Murcia 2-2
86' Wissel Mirandés Wissel Marcos Andre voor M. Aias Mirandés
114' Doelpunt Mirandés Doelpunt A. Rey Mirandés 2-3
119' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor I. Aketxe UCAM Murcia
Video hoogtepunten en samenvatting UCAM Murcia - Mirandés
Opstellingen UCAM Murcia - Mirandés
De opstellingen van UCAM Murcia en Mirandés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat UCAM Murcia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mirandés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing UCAM Murcia - Mirandés

UCAM Murcia en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UCAM Murcia en Mirandés elkaar treffen in de Copa Del Rey.