Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Celta de Vigo het zaterdag 7 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Celta de Vigo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en Athletic Club is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Santi Mina. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Athletic Club
1
0
LIVE Celta de Vigo - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Muniain Athletic Club
34' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rafinha Celta de Vigo
36' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Krohn-Dehli Celta de Vigo
52' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jonny Castro Celta de Vigo
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
64' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonathan Vila voor David Costas Celta de Vigo
66' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Mikel Rico Athletic Club
66' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor Susaeta Athletic Club
69' Wissel Celta de Vigo Wissel L. Madinda voor Rafinha Celta de Vigo
71' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Santi Mina Celta de Vigo
77' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Toquero Athletic Club
78' Wissel Celta de Vigo Wissel Mario Bermejo voor F. Orellana Celta de Vigo
78' Wissel Athletic Club Wissel De Marcos voor Ander Herrera Athletic Club
90' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Álex López Celta de Vigo