In de Croky Cup neemt Hades het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wielsbeke. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Kiewit in Hasselt.

Via de Hades - Wielsbeke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hades - Wielsbeke (4-2)

Het Croky Cup duel tussen Hades en Wielsbeke is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hades. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Hades - Wielsbeke
Goals
4
2
LIVE Hades - Wielsbeke 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hades - Wielsbeke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hades - Wielsbeke
Opstellingen Hades - Wielsbeke

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hades - Wielsbeke

Hades en Wielsbeke spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Hades en Wielsbeke elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hades 0
Winst Wielsbeke 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hades - Wielsbeke Opstelling Hades Opstelling Wielsbeke Live Hades - Wielsbeke Live Hades - Wielsbeke kijken Hades - Wielsbeke kijken Live Hades - Wielsbeke stream Hades - Wielsbeke Fox Sports Nabeschouwing Hades - Wielsbeke Uitslag Hades - Wielsbeke Statistieken Hades - Wielsbeke Croky Cup 2021/2022 Hades - Wielsbeke wedden Hades - Wielsbeke gokken Hades - Wielsbeke Unibet