Nabeschouwing Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2023/2024 (1-0) || 05-12-2023

Nabeschouwing Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Dinsdag 5 december 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het dinsdag 5 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Liège II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Oscar Olivier, waarmee Standard Liège II met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Beerschot-Wilrijk dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Standard Liège II uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk
Goals
1
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
22
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
58
141
Gevaarlijke aanvallen
31
108
Passes
307
612
Overtredingen
9
17
Buitenspel
4
6
Corners
2
9
Wissels
5
2
LIVE Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Noah Mawete Kinsiona Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel Oscar Olivier voor Steeven Assengue Standard Liège II
47' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Herve Matthys Beerschot-Wilrijk
60' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Makembo-Ntemo voor Mouad El Fanis Standard Liège II
66' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Oscar Olivier Standard Liège II
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Benjamin Pauwels voor Marco Weymans Beerschot-Wilrijk
77' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Oscar Olivier met assist van Ilyes Ziani Standard Liège II 1-0
78' Wissel Standard Liège II Wissel Rayan Berberi voor Brahim Ghalidi Standard Liège II
78' Wissel Standard Liège II Wissel Birame Diaw voor Noah Dodeigne Standard Liège II
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Félix Nzouango Bikien voor Apostolos Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
91' Wissel Standard Liège II Wissel Amine Benfriha voor Ilyes Ziani Standard Liège II
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Standard Liège II en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Standard Liège II
# Speler Pos.
18 Noah Radelet K
28 Oscar Olivier V
6 Mate Simicic V
5 Birame Diaw V
46 Rayan Berberi M
20 Noah Makembo-Ntemo M
12 Amine Benfriha A
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
19
13 K
6 Luca Emanuel Meisl V
55 Félix Nzouango Bikien V
52 Axl Himbeeck M
29 Benjamin Pauwels A
Voorbeschouwing Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk

Standard Liège II en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Liège II en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 11 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Standard Liège II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Standard Liège II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Liège II 0
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Liège II op een 16e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Opstelling Standard Liège II Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Live Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk kijken Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk kijken Live Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk stream Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Uitslag Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Statistieken Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2023/2024 Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk wedden Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk gokken Standard Liège II - Beerschot-Wilrijk Unibet