Nabeschouwing Standard Liège II - Lierse Kempenzonen (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het zaterdag 30 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Lierse Kempenzonen (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Ledda geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Léandre Kuavita zette Lierse Kempenzonen op een 0-1 voorsprong in de 20e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Standard Liège II - Lierse Kempenzonen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Eigen doelpunt Lierse Kempenzonen Eigen doelpunt Léandre Kuavita Lierse Kempenzonen 0-1
30' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Daan Dierckx Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel William Bianda voor Birame Diaw Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel Jorge Ruvalcaba voor Rabby Mateta Pepa Standard Liège II
64' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Anisse Brrou Standard Liège II
65' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Léandre Kuavita Standard Liège II
68' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
69' Wissel Standard Liège II Wissel Rayan Berberi voor Léandre Kuavita Standard Liège II
69' Wissel Standard Liège II Wissel Adrien Giunta voor Noah Makembo-Ntemo Standard Liège II
77' Wissel Standard Liège II Wissel Henry Lawrence voor Anisse Brrou Standard Liège II
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Maksim Kireev Lierse Kempenzonen
80' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Mamadou Obbi Oulare voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
81' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Henry Lawrence Standard Liège II
90' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Nils Schouterden Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Standard Liège II - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Standard Liège II en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Standard Liège II - Lierse Kempenzonen

Standard Liège II en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Ledda en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Liège II en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 26 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Liège II. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lierse Kempenzonen favoriet. 2 keer wist de ploeg van Standard Liège II te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Standard Liège II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Standard Liège II 1
Winst Lierse Kempenzonen 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Liège II op een 16e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 13e plaats.