Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 16:45 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het zondag 30 januari 2022 om 16:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen ADO Den Haag en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was ADO Den Haag dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor ADO Den Haag, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marc Nagtegaal niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE ADO Den Haag - De Graafschap 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor E. Elia ADO Den Haag
40' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor G. Breinburg ADO Den Haag
46' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor H. Acheffay De Graafschap
60' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Lelieveld De Graafschap
61' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor S. Hendriks De Graafschap
74' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor J. Opoku De Graafschap
78' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor H. Matthys ADO Den Haag
81' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor B. Kemper ADO Den Haag
81' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor A. Catic ADO Den Haag
87' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Korte De Graafschap
87' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. Kishna ADO Den Haag
88' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor G. Korte De Graafschap
91' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor X. Severina ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - De Graafschap
Opstellingen ADO Den Haag - De Graafschap
De opstellingen van ADO Den Haag en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap

ADO Den Haag en De Graafschap treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 29 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 1 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor ADO Den Haag. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 0
Winst De Graafschap 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 3e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 8e plaats.