Nabeschouwing Almere City - Telstar (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het zondag 30 januari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Telstar (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Almere City en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Almere City en Telstar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Almere City, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Eijgelsheim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Almere City - Telstar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Molenaar Telstar
16' Wissel Almere City Wissel N. Bakker voor A. Etemadi Almere City
46' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor R. Smit Telstar
62' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor T. Poll Almere City
66' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor Giovanni Telstar
71' Wissel Almere City Wissel J. Zimmerman voor T. Wildeboer Almere City
71' Wissel Almere City Wissel F. Helstrup voor J. Rullens Almere City
71' Wissel Almere City Wissel G. Gauna voor M. Esajas Almere City
76' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. Plet Telstar
77' Wissel Telstar Wissel S. Vandermeulen voor C. Dijkstra Telstar
78' Wissel Telstar Wissel S. Akoy voor O. Aktas Telstar
86' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Tugarinov Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Telstar
Opstellingen Almere City - Telstar
De opstellingen van Almere City en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Alex Pastoor
Formatie 3-4-1-2
Coach Andries Jonker
Voorbeschouwing Almere City - Telstar

Almere City en Telstar treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 10 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 15
Winst Telstar 11
Gelijkspel 7
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 20e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 13e plaats.