Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 21 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Eindhoven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. van der Sande. FC Eindhoven vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dahlhaus op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - FC Eindhoven
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
145
125
Gevaarlijke aanvallen
72
76
Passes
493
337
Overtredingen
17
11
Buitenspel
0
1
Corners
2
8
Wissels
3
3
LIVE FC Den Bosch - FC Eindhoven 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van J. Sleegers FC Eindhoven 0-1
46' Wissel FC Den Bosch Wissel N. de Groot voor M. van Beijnen FC Den Bosch
61' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Dahlhaus met assist van J. van der Sande FC Eindhoven 0-2
64' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Stiers voor D. Halilovic FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor K. Felida FC Den Bosch
75' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor C. Brym FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor M. Verreth FC Eindhoven
91' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor J. Sleegers FC Eindhoven
92' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. Racz FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Eindhoven
Opstellingen FC Den Bosch - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rob Penders
Wissels FC Eindhoven
# Speler Pos.
30 Peter Strijbosch K
12 Jort Borgmans K
2 Justin Ogenia V
11 Mitchel van Rosmalen M
24 Jordy Huybers M
23 Koen Oostenbrink M
78 Barnabás Rácz M
21 Cas Faber M
25 Dave De Meij A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven

FC Den Bosch en FC Eindhoven treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 13 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor FC Den Bosch. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 10
Winst FC Eindhoven 13
Gelijkspel 10
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 12e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Den Bosch - FC Eindhoven Opstelling FC Den Bosch Opstelling FC Eindhoven Live FC Den Bosch - FC Eindhoven Live FC Den Bosch - FC Eindhoven kijken FC Den Bosch - FC Eindhoven kijken Live FC Den Bosch - FC Eindhoven stream FC Den Bosch - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven Uitslag FC Den Bosch - FC Eindhoven Statistieken FC Den Bosch - FC Eindhoven Eerste Divisie 2021/2022 FC Den Bosch - FC Eindhoven wedden FC Den Bosch - FC Eindhoven gokken FC Den Bosch - FC Eindhoven Unibet