Nabeschouwing FC Dordrecht - ADO Den Haag (3-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 25 maart 2022 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 25 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - ADO Den Haag (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Moreo Klas zette FC Dordrecht op een 1-0 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. ADO Den Haag kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Moreo Klas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette C. Conteh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Dordrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor FC Dordrecht vergroot nadat J. Donkor de 3-1 wist te scoren. ADO Den Haag kreeg een penalty toegewezen in de 58e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond T. Verheydt die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - ADO Den Haag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Mannes FC Dordrecht
26' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
38' Eigen doelpunt FC Dordrecht Eigen doelpunt D. Moreo Klas FC Dordrecht 1-0
43' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Moreo Klas met assist van S. Steijn ADO Den Haag 1-1
46' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Breinburg voor B. Reemst ADO Den Haag
51' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt C. Conteh FC Dordrecht 2-1
54' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Donkor met assist van M. Suray FC Dordrecht 3-1
57' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Pascu FC Dordrecht
58' Penalty gemist ADO Den Haag Penalty gemist T. Verheydt ADO Den Haag
65' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Pinas voor C. Conteh FC Dordrecht
66' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor D. Janmaat ADO Den Haag
77' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Koorevaar FC Dordrecht
77' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor S. Bourard ADO Den Haag
81' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Amofa ADO Den Haag
85' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor J. Donkor FC Dordrecht
88' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor S. Steijn ADO Den Haag
92' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor M. Suray FC Dordrecht
92' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Koswal voor Pascu FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - ADO Den Haag
Opstellingen FC Dordrecht - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Dordrecht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.