Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 10 oktober 2021 - 16:45 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het zondag 10 oktober 2021 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 0-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Bossin zette Helmond Sport op een 0-1 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Helmond Sport.

LIVE FC Dordrecht - Helmond Sport 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Eigen doelpunt Helmond Sport Eigen doelpunt L. Bossin Helmond Sport 0-1
45' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. NDiaye FC Dordrecht
54' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Donkor voor A. Miceli FC Dordrecht
60' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Reith Helmond Sport
64' Wissel Helmond Sport Wissel D. van der Sluijs voor A. Van Keilegom Helmond Sport
67' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor J. Hobbel FC Dordrecht
67' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Suray voor Pascu FC Dordrecht
73' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bukusu voor R. van der Meer Helmond Sport
77' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoğlu voor M. Savastano FC Dordrecht
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Dolet voor B. Van Hove Helmond Sport
81' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor G. Bosiers Helmond Sport
83' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Van Landschoot Helmond Sport
84' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor L. Bossin FC Dordrecht
90' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Meijer FC Dordrecht
91' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Vereijken Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Helmond Sport
Opstellingen FC Dordrecht - Helmond Sport
De opstellingen van FC Dordrecht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport

FC Dordrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 15 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor FC Dordrecht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 12
Winst Helmond Sport 15
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 20e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 18e plaats.