In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het maandag 17 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst FC Dordrecht Gelijk Winst Jong AZ
2.88x inzet 3.8x inzet 2.16x inzet
LIVE FC Dordrecht - Jong AZ 0-0 6'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd FC Dordrecht - Jong AZ live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 6e minuut en de actuele stand is 0-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong AZ
Opstellingen FC Dordrecht - Jong AZ
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Michele Santoni
Formatie 4-4-2
Coach Maarten Martens
Wissels Jong AZ
# Speler Pos.
16 Daniel Deen K
15 Misha Engel V
12 Wouter Goes V
14 Maxim Dekker V
21 Lewis Schouten M
18 Nick Twisk M
20 Soulyman Allouch A
19 Mexx Meerdink A
17 Iman Griffith A
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong AZ

FC Dordrecht en Jong AZ treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 1 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Dordrecht als Jong AZ wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 3
Winst Jong AZ 3
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 20e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Dordrecht - Jong AZ Opstelling FC Dordrecht Opstelling Jong AZ Live FC Dordrecht - Jong AZ Live FC Dordrecht - Jong AZ kijken FC Dordrecht - Jong AZ kijken Live FC Dordrecht - Jong AZ stream FC Dordrecht - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong AZ Uitslag FC Dordrecht - Jong AZ Statistieken FC Dordrecht - Jong AZ Eerste Divisie 2021/2022 FC Dordrecht - Jong AZ wedden FC Dordrecht - Jong AZ gokken FC Dordrecht - Jong AZ Unibet