Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong AZ (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 17 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het maandag 17 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong AZ (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. El Azzouzi, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Meijer op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - Jong AZ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
32' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor S. Dirks Jong AZ
34' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. El Azzouzi met assist van Pascu FC Dordrecht 1-0
49' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Suray FC Dordrecht
64' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor T. Oosting Jong AZ
64' Wissel Jong AZ Wissel L. Schouten voor Z. Buurmeester Jong AZ
64' Wissel Jong AZ Wissel I. Griffith voor E. Poku Jong AZ
64' Wissel Jong AZ Wissel M. Dekker voor P. Koopmeiners Jong AZ
71' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor E. Zehir FC Dordrecht
75' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor J. Donkor FC Dordrecht
75' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor Pascu FC Dordrecht
75' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor M. van Brederode Jong AZ
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer FC Dordrecht 2-0
80' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Agrafiotis voor S. Meijer FC Dordrecht
81' Wissel FC Dordrecht Wissel S. NDiaye voor E. Zehir FC Dordrecht
85' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor M. Suray FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong AZ
Opstellingen FC Dordrecht - Jong AZ
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.