Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 20 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Dordrecht en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Meijer, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Venema, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette S. NDiaye zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Dordrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Venema de 2-2 maakte voor Jong Utrecht. In de 94e minuut moest Jong Utrecht verder met een man minder, nadat J. Mukeh een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Dordrecht - Jong Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer met assist van S. NDiaye FC Dordrecht 1-0
28' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van M. Mallahi Jong Utrecht 1-1
32' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. NDiaye met assist van T. Holscher FC Dordrecht 2-1
46' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Miceli FC Dordrecht
50' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema Jong Utrecht 2-2
55' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Mukeh Jong Utrecht
58' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Mannes voor J. Hobbel FC Dordrecht
63' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Schuurman voor A. Miceli FC Dordrecht
63' Wissel FC Dordrecht Wissel J. van den Avert voor S. NDiaye FC Dordrecht
65' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor O. Alou Jong Utrecht
80' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Vliet voor M. Savastano FC Dordrecht
87' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Culhaci voor A. Lottin Jong Utrecht
87' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Rijks voor D. Fernandes Sanches Jong Utrecht
94' Tweede gele kaart Jong Utrecht Tweede gele kaart voor J. Mukeh Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong Utrecht
Opstellingen FC Dordrecht - Jong Utrecht

Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht

FC Dordrecht en Jong Utrecht treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 2 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Jong Utrecht favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Dordrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 3
Winst Jong Utrecht 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 4e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 17e plaats.