Nabeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. Agrafiotis, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Azzagari, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette N. Agrafiotis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Dordrecht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Hensgens, waardoor FC Dordrecht dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Dordrecht - NAC Breda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
43' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. NDiaye FC Dordrecht
43' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
49' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis met assist van J. Donkor FC Dordrecht 1-0
54' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor M. Maria NAC Breda
54' Wissel NAC Breda Wissel J. Mashart voor R. Ligeon NAC Breda
54' Wissel NAC Breda Wissel E. Banzuzi voor K. de Rooij NAC Breda
59' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Rutten NAC Breda
72' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Y. Azzagari met assist van T. Haye NAC Breda 1-1
74' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
82' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor J. Donkor FC Dordrecht
82' Wissel FC Dordrecht Wissel J. van den Avert voor S. NDiaye FC Dordrecht
86' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis FC Dordrecht 2-1
91' Wissel FC Dordrecht Wissel O. Polonius voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
91' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Baggerman voor J. Wielzen FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - NAC Breda
Opstellingen FC Dordrecht - NAC Breda
De opstellingen van FC Dordrecht en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.