Nabeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 5 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het zondag 5 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door L. Smans, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name VVV Venlo dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE FC Dordrecht - VVV Venlo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt L. Smans met assist van Y. Roemer VVV-Venlo 0-1
54' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor D. Post VVV-Venlo
56' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Holscher FC Dordrecht
59' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. van den Avert FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Donkor voor Pascu FC Dordrecht
67' Wissel VVV-Venlo Wissel G. Hupperts voor L. Smans VVV-Venlo
71' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor G. Hupperts VVV-Venlo
77' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor E. Biberoglu FC Dordrecht
84' Wissel FC Dordrecht Wissel A. El Azzouzi voor R. Mannes FC Dordrecht
86' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor A. Bastiaans VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor J. Schroijen VVV-Venlo
89' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Donkor FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - VVV Venlo
Opstellingen FC Dordrecht - VVV Venlo
De opstellingen van FC Dordrecht en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Michele Santoni
Coach Jos Luhukay
Voorbeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo

FC Dordrecht en VVV Venlo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 17 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 6
Winst VVV Venlo 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 15e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 16e plaats.