Nabeschouwing FC Emmen - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het vrijdag 11 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Mendes, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Assehnoun op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van O. ter Haar Romeny FC Emmen 1-0
27' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Assehnoun FC Emmen 2-0
34' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Oehlers voor D. Fernandes Sanches Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor S. Mokono Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Kluivert voor I. Jenner Jong Utrecht
70' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor J. Vlak FC Emmen
71' Wissel FC Emmen Wissel A. Luzayadio voor K. Veendorp FC Emmen
71' Wissel FC Emmen Wissel M. Guclu voor R. Mendes FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel P. van Ooijen voor R. Kharchouch FC Emmen
80' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Bernadou FC Emmen
81' Wissel Jong Utrecht Wissel R. el Arguioui voor A. Lottin Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel I. Bonsu voor R. Huizing Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Jong Utrecht
Opstellingen FC Emmen - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Emmen en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - Jong Utrecht

FC Emmen en Jong Utrecht treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 1 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Emmen als Jong Utrecht wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 2
Winst Jong Utrecht 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 2e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 15e plaats.