Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Volendam het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Muhren, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Dekker, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette B. Deul zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor FC Volendam dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - VVV Venlo
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
173
100
Gevaarlijke aanvallen
105
64
Passes
585
320
Overtredingen
7
12
Buitenspel
0
1
Corners
9
3
Wissels
5
5
LIVE FC Volendam - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van D. Kasius FC Volendam 1-0
22' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Dekker VVV-Venlo 1-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel G. Hupperts voor Y. Roemer VVV-Venlo
48' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van J. Blom FC Volendam 2-1
61' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor G. Oristanio FC Volendam
62' Wissel VVV-Venlo Wissel K. de Boer voor E. Sorga VVV-Venlo
62' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Schroijen voor J. Munsters VVV-Venlo
66' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor A. Plat FC Volendam
70' Wissel VVV-Venlo Wissel W. Essanoussi voor C. Johansson VVV-Venlo
79' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor J. Hilton FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor J. Blom FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel J. Antonioli voor B. Deul FC Volendam
83' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Hajdaraj voor T. Dekker VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - VVV Venlo
Opstellingen FC Volendam - VVV Venlo
De opstellingen van FC Volendam en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wim Jonk
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
22 Barry Lauwers K
4 Damon Mirani V
25 John Hilton V
3 Brian Plat V
2 Denso Kasius V
30 Boy Deul M
6 Alex Plat M
8 Calvin Twigt M
21 Robert Mühren A
10 Gaetano Pio Oristanio A
36 Jordi Blom A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
32 Dion Vlak K
14 Mike Eerdhuijzen V
19 Milan de Haan M
27 Joey Antonioli M
18 Samir Ben Sallam M
17 Jim Beers A
20 Dyllandro Panka A
24 Achraf Douiri A
9 Martijn Kaars A
11 Ibrahim El Kadiri A
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Voorbeschouwing FC Volendam - VVV Venlo

FC Volendam en VVV Venlo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 17 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Volendam te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Volendam. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 2
Winst VVV Venlo 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 7e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Volendam - VVV Venlo Opstelling FC Volendam Opstelling VVV Venlo Live FC Volendam - VVV Venlo Live FC Volendam - VVV Venlo kijken FC Volendam - VVV Venlo kijken Live FC Volendam - VVV Venlo stream FC Volendam - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo Uitslag FC Volendam - VVV Venlo Statistieken FC Volendam - VVV Venlo Eerste Divisie 2021/2022 FC Volendam - VVV Venlo wedden FC Volendam - VVV Venlo gokken FC Volendam - VVV Venlo Unibet