Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 3 september 2021 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Helmond Sport het vrijdag 3 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 1-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. van Landschoot, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Helmond Sport uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - FC Emmen
Goals
1
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
3
10
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
79
133
Gevaarlijke aanvallen
29
86
Passes
310
616
Overtredingen
14
4
Buitenspel
0
8
Corners
1
8
Wissels
3
4
LIVE Helmond Sport - FC Emmen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van Landschoot met assist van J. Houttequiet Helmond Sport 1-0
64' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor J. Vlak FC Emmen
64' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor A. Luzayadio FC Emmen
66' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor J. Houttequiet Helmond Sport
73' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor G. Bosiers Helmond Sport
77' Wissel FC Emmen Wissel K. Slor voor B. Scholte FC Emmen
80' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Miguel FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel W. Hoffrogge voor L. Bernadou FC Emmen
87' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor D. Seys Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Emmen
Opstellingen Helmond Sport - FC Emmen
De opstellingen van Helmond Sport en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Ahmed Azmi K
21 Robin Mantel K
17 Bryan Albert van Hove V
2 Ilias Breugelmans V
23 Jessy Hendrikx M
20 Paul Fosu-Mensah M
15 Sander Vereijken M
24 Dylan Seys A
9 Jossue Dolet A
Formatie 4-2-3-1
Coach Dick Lukkien
Wissels FC Emmen
# Speler Pos.
26 Indy Groothuizen K
16 Kyan van Dorp K
22 Joël van Kaam V
2 Mitch Apau V
17 Lars Dijk M
14 Willem-Hendrik Hoffrogge M
27 Azzeddine Toufiqui M
23 Kian Slor A
Voorbeschouwing Helmond Sport - FC Emmen

Helmond Sport en FC Emmen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 11
Winst FC Emmen 6
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Helmond Sport - FC Emmen Opstelling Helmond Sport Opstelling FC Emmen Live Helmond Sport - FC Emmen Live Helmond Sport - FC Emmen kijken Helmond Sport - FC Emmen kijken Live Helmond Sport - FC Emmen stream Helmond Sport - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - FC Emmen Uitslag Helmond Sport - FC Emmen Statistieken Helmond Sport - FC Emmen Eerste Divisie 2021/2022 Helmond Sport - FC Emmen wedden Helmond Sport - FC Emmen gokken Helmond Sport - FC Emmen Unibet