Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht (0-3) || Eerste Divisie

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Helmond Sport het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 0-3 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door S. Mokono, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. Jong Utrecht vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. El Azrak op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. van der Kust van Jong Utrecht die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Gansner, waardoor Jong Utrecht dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong Utrecht
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
114
88
Gevaarlijke aanvallen
62
50
Passes
610
397
Overtredingen
4
6
Buitenspel
0
2
Corners
9
6
Wissels
3
5
LIVE Helmond Sport - Jong Utrecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt S. Mokono met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 0-1
50' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt R. El Azrak met assist van O. Alou Jong Utrecht 0-2
63' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Houttequiet Helmond Sport
63' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Huizing voor S. Mokono Jong Utrecht
72' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor S. Vereijken Helmond Sport
81' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Culhaci voor R. Kluivert Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Meissen voor O. Alou Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Maddy voor N. Venema Jong Utrecht
82' Wissel Helmond Sport Wissel J. Dolet voor J. van Landschoot Helmond Sport
91' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt D. van der Kust met assist van G. Culhaci Jong Utrecht 0-3
92' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor R. El Azrak Jong Utrecht
93' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong Utrecht
Opstellingen Helmond Sport - Jong Utrecht
De opstellingen van Helmond Sport en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wil Boessen
Formatie 4-4-2
Coach Darije Kalezić
Wissels Jong Utrecht
# Speler Pos.
16 Joey Houweling K
15 Gabriël Culhaci V
23 Rick Meissen V
20 Derensili Sanches Fernandes M
18 Imanuel Bonsu M
24 Joshua Mukeh M
12 Raymond Huizing M
17 Eros Maddy A
19 Mees Rijks A
Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht

Helmond Sport en Jong Utrecht treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 3
Winst Jong Utrecht 2
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 17e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - Jong Utrecht Opstelling Helmond Sport Opstelling Jong Utrecht Live Helmond Sport - Jong Utrecht Live Helmond Sport - Jong Utrecht kijken Helmond Sport - Jong Utrecht kijken Live Helmond Sport - Jong Utrecht stream Helmond Sport - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Utrecht Uitslag Helmond Sport - Jong Utrecht Statistieken Helmond Sport - Jong Utrecht Eerste Divisie 2021/2022 Helmond Sport - Jong Utrecht wedden Helmond Sport - Jong Utrecht gokken Helmond Sport - Jong Utrecht Unibet