Nabeschouwing Jong Ajax - ADO Den Haag (6-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 7 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Ajax het maandag 7 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - ADO Den Haag (6-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 6-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Kudus, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Kishna, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Danilo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

M. Kudus zette Jong Ajax even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Robin Gansner toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 54e minuut nadat N. Unuvar namens Jong Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 58e minuut was het T. Verheydt van ADO Den Haag wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van ADO Den Haag viel in de 59e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van S. Steijn. In de 64e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door M. Kudus van Jong Ajax die daarmee tekende voor de 5-3. In de 83e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Jong Ajax had N. Unuvar het laatste woord door de 6-3 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Gansner en eindigde de wedstrijd dus met een 6-3 stand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - ADO Den Haag 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Kudus met assist van Y. Baas Jong Ajax 1-0
23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Kishna met assist van B. Reemst ADO Den Haag 1-1
35' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo met assist van S. Hansen Jong Ajax 2-1
41' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Damen ADO Den Haag
41' Penalty Jong Ajax Penalty M. Kudus Jong Ajax 3-1
46' Wissel Jong Ajax Wissel C. Rasmussen voor S. Hansen Jong Ajax
54' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Unuvar met assist van Danilo Jong Ajax 4-1
58' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van H. Matthys ADO Den Haag 4-2
59' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van A. Catic ADO Den Haag 4-3
63' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor T. Asante ADO Den Haag
64' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Kudus met assist van N. Unuvar Jong Ajax 5-3
70' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Amofa ADO Den Haag
72' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Y. Baas Jong Ajax
76' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Bourard ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor A. Catic ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor B. Reemst ADO Den Haag
83' Penalty Jong Ajax Penalty N. Unuvar Jong Ajax 6-3
85' Wissel Jong Ajax Wissel K. Hlynsson voor N. Unuvar Jong Ajax
87' Wissel Jong Ajax Wissel S. Van Der Sloot voor T. Gooijer Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - ADO Den Haag
Opstellingen Jong Ajax - ADO Den Haag
De opstellingen van Jong Ajax en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.