Nabeschouwing Jong AZ - FC Emmen (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 22 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong AZ het maandag 22 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Emmen (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Jong AZ en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Jong AZ en FC Emmen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sam Dröge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Jong AZ - FC Emmen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Y. Barasi Jong AZ
34' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Z. Buurmeester Jong AZ
39' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor T. Velthuis Jong AZ
46' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor J. Vlak FC Emmen
63' Wissel Jong AZ Wissel F. Gemmel voor T. Oosting Jong AZ
63' Wissel FC Emmen Wissel R. Kharchouch voor J. Assehnoun FC Emmen
74' Wissel FC Emmen Wissel T. Bijleveld voor J. Hilterman FC Emmen
83' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor I. Griffith Jong AZ
85' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor J. Veldmate FC Emmen
85' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor A. Toufiqui FC Emmen
87' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor F. Gemmel Jong AZ
92' Wissel Jong AZ Wissel J. Berkhout voor Y. Barasi Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - FC Emmen
Opstellingen Jong AZ - FC Emmen
De opstellingen van Jong AZ en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jong AZ - FC Emmen

Jong AZ en FC Emmen treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 9 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Jong AZ favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 2
Winst FC Emmen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 11e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 4e plaats.