Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 14 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen NAC Breda en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren NAC Breda en FC Volendam gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor NAC Breda, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marc Nagtegaal niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Volendam
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
24
9
Schoten op doel
13
7
Aanvallen
82
92
Gevaarlijke aanvallen
38
29
Passes
425
420
Overtredingen
8
10
Buitenspel
2
4
Corners
6
5
Wissels
1
5
LIVE NAC Breda - FC Volendam 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Rutten NAC Breda
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Ould-Chikh voor G. Oristanio FC Volendam
62' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor J. Flint FC Volendam
71' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor F. Antonucci FC Volendam
72' Wissel FC Volendam Wissel D. Johnson voor D. van Mieghem FC Volendam
76' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor V. Kotzebue NAC Breda
79' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor B. Ould-Chikh FC Volendam
94' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Volendam
Opstellingen NAC Breda - FC Volendam
De opstellingen van NAC Breda en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
21 Moreno Rutten V
4 Moïse Adilehou V
20 Dion Malone V
17 Danny Bakker V
33 Thom Haye M
29 Sabir Agougil M
35 Boris van Schuppen M
28 Vieri Kotzebue M
7 Kaj de Rooij M
9 Naoufal Bannis A
Formatie 4-3-3
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing NAC Breda - FC Volendam

NAC Breda en FC Volendam treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 18 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 5 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 3
Winst FC Volendam 5
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 9e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NAC Breda - FC Volendam Opstelling NAC Breda Opstelling FC Volendam Live NAC Breda - FC Volendam Live NAC Breda - FC Volendam kijken NAC Breda - FC Volendam kijken Live NAC Breda - FC Volendam stream NAC Breda - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam Uitslag NAC Breda - FC Volendam Statistieken NAC Breda - FC Volendam Eerste Divisie 2021/2022 NAC Breda - FC Volendam wedden NAC Breda - FC Volendam gokken NAC Breda - FC Volendam Unibet