Nabeschouwing NAC Breda - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Bakker, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Bakker met assist van T. Haye NAC Breda 1-0
27' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Taabouni Jong AZ
42' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
46' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Bakker NAC Breda
61' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor P. Koopmeiners Jong AZ
62' Wissel Jong AZ Wissel I. Griffith voor Y. Barasi Jong AZ
62' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor O. Velanas NAC Breda
62' Wissel NAC Breda Wissel V. Kotzebue voor P. Kestens NAC Breda
79' Wissel Jong AZ Wissel M. Dekker voor T. Velthuis Jong AZ
79' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedlacek voor J. Berkhout Jong AZ
79' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor J. Antonia NAC Breda
81' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Duin Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong AZ
Opstellingen NAC Breda - Jong AZ
De opstellingen van NAC Breda en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - Jong AZ

NAC Breda en Jong AZ treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 8 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 4
Winst Jong AZ 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 18e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 4e plaats.