In de Eerste Divisie neemt Roda JC het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Almere City (3-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 3-4 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Pouwels, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Pflucke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette B. Van Hoeven zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat X. Emmers de 2-2 maakte voor Roda JC Kerkrade. In de 73e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Roda JC Kerkrade speler D. Vente. In de 84e minuut was het R. Leeuwin die Almere City weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Almere City dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was J. Arweiler de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Almere City.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Almere City
Goals
3
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
120
103
Gevaarlijke aanvallen
112
108
Passes
489
387
Overtredingen
12
15
Buitenspel
0
1
Corners
5
7
Wissels
2
4
LIVE Roda JC - Almere City 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Almere City Doelpunt M. Pouwels met assist van B. Van Hoeven Almere City 0-1
22' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Pflucke Roda JC Kerkrade 1-1
25' Doelpunt Almere City Doelpunt B. Van Hoeven met assist van A. Ahannach Almere City 1-2
46' Wissel Almere City Wissel S. Tunga voor A. Ahannach Almere City
58' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Emmers voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
62' Wissel Almere City Wissel J. Puriel voor S. Tunga Almere City
64' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van B. Bouchouari Roda JC Kerkrade 2-2
69' Wissel Almere City Wissel M. Esajas voor R. Koolwijk Almere City
73' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty D. Vente Roda JC Kerkrade 3-2
78' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor T. Receveur Almere City
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor D. Jubitana Roda JC Kerkrade
83' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Breedijk Almere City
84' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Leeuwin Almere City 3-3
87' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Duijvestijn Almere City
89' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Esajas Almere City
89' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
92' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Arweiler met assist van L. Duijvestijn Almere City 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Almere City
Opstellingen Roda JC - Almere City
De opstellingen van Roda JC en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Jurgen Streppel
Wissels Roda JC
# Speler Pos.
36 Loek Hamers K
37 Dylan Vranken K
17 Jamil Takidine V
27 Daryl Werker V
20 Xander Lambrix V
22 Xian Emmers M
34 Jimmy Vijgen A
11 Fabian Serrarens A
Formatie 4-3-3
Coach Gertjan Verbeek
Voorbeschouwing Roda JC - Almere City

Roda JC en Almere City treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 4 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Roda JC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 2
Winst Almere City 4
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 2e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - Almere City Opstelling Roda JC Opstelling Almere City Live Roda JC - Almere City Live Roda JC - Almere City kijken Roda JC - Almere City kijken Live Roda JC - Almere City stream Roda JC - Almere City Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - Almere City Uitslag Roda JC - Almere City Statistieken Roda JC - Almere City Eerste Divisie 2021/2022 Roda JC - Almere City wedden Roda JC - Almere City gokken Roda JC - Almere City Unibet