Nabeschouwing Telstar - FC Emmen (1-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het vrijdag 6 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Emmen (1-1)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Telstar en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Telstar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Plet. FC Emmen kwam na 26 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Hilterman, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Telstar - FC Emmen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet met assist van Y. Zakir Telstar 1-0
26' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman met assist van J. Assehnoun FC Emmen 1-1
48' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Smit Telstar
61' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor T. Bijleveld FC Emmen
61' Wissel FC Emmen Wissel R. Mendes voor A. Toufiqui FC Emmen
76' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor J. Vlak FC Emmen
78' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor R. Smit Telstar
81' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor P. van Ooijen FC Emmen
81' Wissel FC Emmen Wissel L. Burnet voor A. Luzayadio FC Emmen
81' Wissel Telstar Wissel R. Vlijter voor A. Berenstein Telstar
82' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor O. El Azzouzi FC Emmen
90' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor C. Dijkstra Telstar
90' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor Y. Zakir Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Emmen
Opstellingen Telstar - FC Emmen
De opstellingen van Telstar en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Andries Jonker
Coach Dick Lukkien
Voorbeschouwing Telstar - FC Emmen

Telstar en FC Emmen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is FC Emmen favoriet. 10 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Telstar. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.