In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Plet, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Telstar.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong AZ
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
4
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
117
124
Gevaarlijke aanvallen
74
60
Passes
383
548
Overtredingen
13
10
Buitenspel
3
1
Corners
5
5
Wissels
3
5
LIVE Telstar - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet met assist van R. Fernandes Telstar 1-0
52' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Jacobs Jong AZ
59' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor C. Dijkstra Telstar
63' Wissel Jong AZ Wissel I. Griffith voor R. Sedlacek Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel F. Gemmel voor J. Jacobs Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel M. Dekker voor T. Velthuis Jong AZ
79' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor Y. Zakir Telstar
83' Wissel Jong AZ Wissel R. Kewal voor Z. Buurmeester Jong AZ
83' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor F. De Jong Jong AZ
88' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Koeman Telstar
93' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor R. Fernandes Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong AZ
Opstellingen Telstar - Jong AZ
De opstellingen van Telstar en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Andries Jonker
Formatie 3-4-3
Coach Maarten Martens
Wissels Jong AZ
# Speler Pos.
16 Daniel Deen K
12 Fons Gemmel V
15 Maxim Dekker V
14 Sem Dirks V
20 Misha Engel V
18 Bram Franken M
17 Iman Griffith A
19 Ricuenio Kewal A
Voorbeschouwing Telstar - Jong AZ

Telstar en Jong AZ treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 22 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 4
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 18e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - Jong AZ Opstelling Telstar Opstelling Jong AZ Live Telstar - Jong AZ Live Telstar - Jong AZ kijken Telstar - Jong AZ kijken Live Telstar - Jong AZ stream Telstar - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Jong AZ Uitslag Telstar - Jong AZ Statistieken Telstar - Jong AZ Eerste Divisie 2021/2022 Telstar - Jong AZ wedden Telstar - Jong AZ gokken Telstar - Jong AZ Unibet