Nabeschouwing TOP Oss - Almere City (2-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 22 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 22 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Almere City (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-3 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Post, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pouwels op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Almere City vervolgens op 0-3. Het was L. Duijvestijn die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 81 minuten deed R. van Eijma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van TOP Oss werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk TOP Oss dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. J. Sanches de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Almere City.

LIVE TOP Oss - Almere City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Almere City Doelpunt D. Post Almere City 0-1
39' Doelpunt Almere City Doelpunt M. Pouwels met assist van L. Duijvestijn Almere City 0-2
45' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor J. Mathieu TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor G. Damen TOP Oss
52' Penalty Almere City Penalty L. Duijvestijn Almere City 0-3
62' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor T. Receveur Almere City
62' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor J. Puriel Almere City
72' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Jacobs Almere City
74' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor B. van Vlerken Almere City
75' Wissel TOP Oss Wissel D. Guezen voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
81' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. van Eijma met assist van D. Guezen TOP Oss 1-3
85' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. J. Sanches met assist van G. Buttner TOP Oss 2-3
86' Wissel TOP Oss Wissel M. Maletic voor L. Pique TOP Oss
86' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Y. Leliendal TOP Oss
88' Wissel Almere City Wissel M. Esajas voor L. Duijvestijn Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Almere City
Opstellingen TOP Oss - Almere City
De opstellingen van TOP Oss en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Bob Peeters
Coach Alex Pastoor
Voorbeschouwing TOP Oss - Almere City

TOP Oss en Almere City treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 4 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 17 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor TOP Oss. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 10
Winst Almere City 17
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 13e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 14e plaats.