Nabeschouwing VVV Venlo - FC Dordrecht (4-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het zondag 30 januari 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Dordrecht (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 4-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door N. Venema, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kreeg via N. Venema in de 48e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Martin Perez de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep VVV-Venlo via een goal van R. El Azrak in de 58e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 68e minuut was het FC Dordrecht dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Agrafiotis. Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. NDiaye de 2-2 maakte namens FC Dordrecht. Laat in de wedstrijd was het vervolgens VVV-Venlo dat via J. Schroijen nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 88e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het VVV-Venlo dat via S. Braken de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez bij een 4-2 eindstand in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - FC Dordrecht 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. de Boer VVV-Venlo
29' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt N. Venema met assist van J. Schroijen VVV-Venlo 1-0
47' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Mannes FC Dordrecht
48' Penalty gemist VVV-Venlo Penalty gemist N. Venema VVV-Venlo
54' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Suray voor J. Schuurman FC Dordrecht
58' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. El Azrak VVV-Venlo 2-0
64' Wissel FC Dordrecht Wissel S. NDiaye voor J. Donkor FC Dordrecht
64' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Agrafiotis voor J. van den Avert FC Dordrecht
68' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis met assist van C. Conteh FC Dordrecht 2-1
70' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor N. Venema VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor C. Johansson VVV-Venlo
73' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. El Azrak VVV-Venlo
73' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
73' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor E. Zehir FC Dordrecht
77' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. van Dijck VVV-Venlo
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. NDiaye met assist van Pascu FC Dordrecht 2-2
85' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor Pascu FC Dordrecht
86' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Miceli FC Dordrecht
86' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor T. Dekker VVV-Venlo
88' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Schroijen met assist van R. El Azrak VVV-Venlo 3-2
89' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Munsters VVV-Venlo
89' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. NDiaye FC Dordrecht
91' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Braken met assist van Y. Roemer VVV-Venlo 4-2
92' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Titulaer voor J. Schroijen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Dordrecht
Opstellingen VVV Venlo - FC Dordrecht
De opstellingen van VVV Venlo en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.