Nabeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport (0-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het vrijdag 12 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Martijn Kaars, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name ADO Den Haag dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Helmond Sport de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Helmond Sport
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
64
47
Gevaarlijke aanvallen
55
25
Passes
366
345
Overtredingen
9
14
Buitenspel
1
2
Corners
9
3
LIVE ADO Den Haag - Helmond Sport 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Michel Ludwig Helmond Sport
65' Wissel Helmond Sport Wissel Anthony van den Hurk voor Álvaro Marín Helmond Sport
69' Wissel Helmond Sport Wissel Tarik Essakkati voor Joseph Amuzu Helmond Sport
74' Wissel ADO Den Haag Wissel J. van der Sande voor Lasse Vigen ADO Den Haag
75' Wissel Helmond Sport Wissel Mees Kreekels voor Bryan Van Hove Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel Elmo Lieftink voor Michel Ludwig Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel Joeri Schroyen voor Arno Van Keilegom Helmond Sport
83' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Martijn Kaars Helmond Sport 0-1
84' Wissel ADO Den Haag Wissel Tyrese Asante voor Matteo Waem ADO Den Haag
84' Wissel ADO Den Haag Wissel Silvinho Esajas voor Gylermo Siereveld ADO Den Haag
84' Wissel ADO Den Haag Wissel Joel Ideho voor Amir Absalem ADO Den Haag
95' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
95' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Pius Krätschmer Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Helmond Sport
Opstellingen ADO Den Haag - Helmond Sport
De opstellingen van ADO Den Haag en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Darije Kalezić
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
28 Tim Coremans K
23 Kilian Nikiema K
2 Tyrese Asante V
8 Dhoraso Moreo Klas M
18 Silvinho Esajas M
34 M
19 Jerry van Ewijk A
10 Jort van der Sande A
17 Joel Ideho A
32 A
24 Mohamed Hamdaoui A
11 Malik Sellouki A
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport

ADO Den Haag en Helmond Sport treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 1 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 3 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor ADO Den Haag. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 2
Winst Helmond Sport 3
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 5e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
ADO Den Haag - Helmond Sport Opstelling ADO Den Haag Opstelling Helmond Sport Live ADO Den Haag - Helmond Sport Live ADO Den Haag - Helmond Sport kijken ADO Den Haag - Helmond Sport kijken Live ADO Den Haag - Helmond Sport stream ADO Den Haag - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport Uitslag ADO Den Haag - Helmond Sport Statistieken ADO Den Haag - Helmond Sport Eerste Divisie 2023/2024 ADO Den Haag - Helmond Sport wedden ADO Den Haag - Helmond Sport gokken ADO Den Haag - Helmond Sport Unibet