Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Groningen (1-4) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 4 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het maandag 4 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Groningen (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 1-4 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Kacper Kostorz, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Groningen kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rui Mendes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Romano Postema zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Groningen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor FC Groningen vergroot nadat Rui Mendes de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist Romano Postema namens FC Groningen de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bas Nijhuis bij een 1-4 eindstand in het voordeel van FC Groningen.

LIVE FC Den Bosch - FC Groningen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Kacper Kostorz met assist van Nick de Groot FC Den Bosch 1-0
57' Wissel FC Groningen Wissel Rui Mendes voor Luciano Valente FC Groningen
57' Wissel FC Groningen Wissel Laros Duarte voor Joey Pelupessy FC Groningen
66' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Rui Mendes FC Groningen 1-1
70' Wissel FC Groningen Wissel Thijmen Blokzijl voor Isak Dybvik Määttä FC Groningen
71' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Romano Postema met assist van Marvin Peersman FC Groningen 1-2
75' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Rui Mendes FC Groningen 1-3
76' Wissel FC Den Bosch Wissel Ricardo Henning voor Victor van den Bogert FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel Ilias Boumassaoudi voor Yuya Ikeshita FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel Danny Verbeek voor Vieiri Kotzebue FC Den Bosch
84' Wissel FC Den Bosch Wissel Dennis Gyamfi voor Rik Mulders FC Den Bosch
88' Wissel FC Groningen Wissel Noam Emeran voor Jorg Schreuders FC Groningen
88' Wissel FC Groningen Wissel Kristian Stromland Lien voor Thom van Bergen FC Groningen
92' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Romano Postema FC Groningen 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Groningen
Opstellingen FC Den Bosch - FC Groningen
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.